Thursday, January 6, 2011

kyn~

saya tak tau la pasaipa saya nak tulis tentang awak..bagi awak saya cuma kawan kepada kawan awak mungkin.. tapi, saya tetap anggap awak sebagai kawan..awak tak perlu la nak pkiaq pelik plak saya tulis tentang awak ni..

jelaslah, dulu saya hanya kenal awak sebagai teeytoo.. dan seriusly saya tak tau maksudnya.. maybe tatoo or kutu ..so, just forget it.. saya tulis ni pun sebab peristiwa tersebut.. peristiwa?? yes, peristiwa ketika dalam aloq staq mall..time tu saya, puan mama, chika bear, montero, kak ah, kak mal, Mr chiaqi, and che mat pi sana sebab ada tujuan..kami nak tengok
macam pa hagi.. laen yg  aku nak tengok laen yang ada..boleh dikatakan ni kali kedua aku gagal untuk menonton filem ni..aqi tu kat typenk sentral..punya la tak leh duk diam tak sabaq-sabaq nak jumpak antu kak limah ni.. last-last abang tiket cakap ( kat sini kami tak tayang filem ni, harap maaf ).. wtf!! last-last, ceqita ni jugak yang aku tengok..  bak kata gades di atas (ceqita muhong) ..
memang muhong pown..ada ka patot

  • orang boleh masok dalam lukisan hat duk gantung kat dinding
  • ayaq dalam lukisan boleh tekeluaq abih banjiaq satu bilik
  • daqipada duk elok dalam bilik tiba2 buleh timbui kat tengah2 lautan luas kat narnia la konon
  • tikuih ngan minatang pa tah hat ada tanduk tu, buleh cakap
  • singa hat nama aslan tu tak makan orang [ajaib]
  • paling aku tak tahan, budak buleh betukaq jadi naga [heqan sunggoh]
  • haa, hat besh nya, aku rasa cam aku ada dalam cita tu[ku la heroin]..haha
  • aku sampai buleh pgang bunga2 dan salji dlm cita tu..
  • maybe sbab aku pkai spek besaq tu kowt..
  • tu la hat oqang duk kata [3D] tu kowt..
  • besa la aku peqak sikit..
okeyh, cukop! sambung pasai kak limah..jadi pisang berbuah dua kali.. tapi aku tak rasa dua kali.. kali ketiga aku pi pown tak buleh gak nak tengok kak limah tu..haeshh! awat la dugaan sangat ni..tapi tak pa aku qedha.. so, terpaksalah aku dan seluqoh pnumpang proton exora ni tengok ceqita………………janin.. mintak ampun la naa.. gambaq janin tak keluaq g..so, tak leh la aku tayang kat sini..ceqita tu siyes cam lensai g.. tau ka lensai tu pa?? kalu ampa da kawan ngan amoi ka apek ka.. haa, ampa tanya la lepa..lepa sure tau nya..
cissy, wth aku meqepeks ni.. tu la, makan qepeks byk2 g.. hesh!
cukup! balek kepada kyn.. nama sebenaqnya adalah ummu sakinah binti fais.. orang pnggil dia kyn.. tp, aku penggal dia ummu..aku tak tau pasaipa..tapi aku suka panggil dia ummu..so, aku nya pasai la..dia ni umoq baqu 18 taon sama la ngan aku..tapi kesian kat dia..dia pown kena pi plkn gak sama cam nadya..tapi, it’s okay..nevermind2..ampa 2 adalah salah satu di antara berjuta ribu ratus budak yang telah terpilih..ampa seharusnya [thankfull]..


okeyh, seriusly time aku jumpak ang kat loqstaq mall aqi tu.. aku rasa cam nak jeqit kuat2 yang aku nanmpak ummu sakinah binti fais.. betoi ni ak tak tipu..tahukah anda, bahawa saya rasa sunggoh bahgia sekali ketika kita bersua..? tahukah anda saya ingin sekali berjumpa ngan anda..? tahukah anda bahawa saya tidak lesbian..? tahukah anda saya ingin sekali bersembang ngan anda daqi petang tu sampai la ke malam pukoi 12 mungkin.? tapi, semua itu musnah punah hancur bekecai harapan ku.. ang seperti nak elakkan diqi daqi ku.. aku tak paham!! sangat aku tidak paham… kenapa? mengapa? apakah?

nampak dak ni? ni la ummu sakinah binti fais..dia cantek kann? dia gorgeos kann? dia pretty kan? dia comei kann? dia hebat kann? aku suka style dia gaya dia muka dia peqangai dia.. ni pown aku tak tipu k..ummu, tahukah anda, saya amat kagumi anda sangat..? kamu lah sumber inspirasi saya..kamu lah yang terhebat..kamu lah…………..saya betul kagumi kamu.. dulu kamu free hair kini kamu bertudung..menutup aurat..bagi saya kamu yang sekarang lebih anggun dan jelita dari kamu yang dulu..percayalah! eh, jiwang plakk la aku ni..haha! ya, one more.. ang tau dak, aku jugak merupakan salah sorang followers ang..siap hapai g blog ang [crazykyn.blogspot.com].. haa, dahsyat dak aku..?? every single day, tak sah kalu aku tak bukak blog ang…ni pown betoi..aku tak tipu..



2 comments:

Black Apple said...

crita narnia tu mmg la nmpk muhong...
pasai dia cita fantasi..
yg pasai kyn tu maybe...die x prasan kat awk kowt?? atau sbb awk nmpk different dri yg dulu??

oh! my lady said...

hahaha! slalunya citer muhong yg bez
mungkin la. tp, dia cantek :)